Aktualno Županija

Okolnosti naleta na pješaka u Josipdolu i dalje predmet kriminalističke istrage – nesretni 66-godišnjak uz cestu išao na štakama

hitna pomoć2

Što se točno dogodilo i na koji je način smrtno stradao 66-godišnjak u Josipdolu, bit će utvrđeno u daljnjoj kriminalističkoj obradi koja slijedi, navode u PU karlovačkoj.

Preminuo na putu do bolnice

Kako smo već jučer izvijestili, oko 18.30 sati u mjestu Pavlović Brdo kod Josipdola, u naletu teretnog vozila poginuo je pješak koji se kretao uz Državnu cetu D-42. Na njega je naletio 43-godišnji vozač, a nesretnik je zadobio teške tjelesne ozljede od kojih je na putu do bolnice i preminuo.

– Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila županijska državna odvjetnica u Karlovcu, a promet je za vrijeme vršenja očevida bio u prekidu. U vezi navedenog događaja provode se daljnja kriminalistička istraživanja u cilju utvrđivanja svih okolnosti ove prometne nesreće, a policija će nadležnom državnom odvjetništvu proslijediti izvješće, navode u policiji.

Išao uz cestu na štakama
Kako je za medije izjavio načelnik Općine Josipdol Zlatko Mihaljević, stradao je njihov sumještanin, umirovljenik sa zdravstvenim poteškoćama koji se kretao uz pomoć štaka. Po riječima drugih mještana, često su ga znali viđati kako je išao uz cestu na relaciji iz Oštarija preme Šušnjevom Selu, a nerijetko je bio i pod utjecajem alkohola. (kaportal.hr)

Posljednje objavljeno

Amerikanci cijepili 75 milijuna ljudi, objavljeno koliko njih je dobilo Covid, a koliko umrlo

OgPortal

Merkel branila izmjenu zakona koji saveznoj vladi daje veće ovlasti u pandemiji

OgPortal

Ericsson Nikola Tesla i IN2 demantiraju Ministarstvo: ‘Nismo radili web stranicu Cijepise‘

OgPortal

Zbog izjava na N1, Kerum pozvan na razgovor u policiju

OgPortal

Inicijativa učiteljica OŠ Ivane Brlić Mažuranić – predavanje o robotima i umjetnoj inteligenciji

OgPortal

Nacionalni stožer: U protekla 24 sata zabilježeno 2.698 novih slučajeva, preminule 44 osobe

OgPortal