Aktualno Sport

Odigrano 4. kolo 1. HSTL – zapad ( žene )

Ovog vikend odigrano je 4. kolo 1. HSTL- zapad za žene u kojem su stolnotenisačice Kleka gostovale u Crikvenici protiv istoimenog kluba, a potom u Jadanovu protiv STK Sveti Jakov. U oba susreta zabilježeni su porazi, identičnim rezultatom 4 : 0. Za Klek su nastupile Darija Dobrila, Marijana Rendulić, Marija Blašković i Samantha Maležić.

U slijedećem 5. kolu stolnotenisačice Kleka opet idu u goste i to kod STK Samobora i STK Sveta Nedjelja – Novaki.

Odigrano je i 2. kolo 3. HSTL- regija srednja Hrvatska u kojem su stolnotenisači Kleka kod kuće odigrali četiri susreta i sva četiri izgubili. Prvi susret odigran je protiv STK Svete Nedjelje- Novaki i izgubili rezultatom 4 : 2. Drugi susret odigran je protiv STK Zaboka II izgubili rezultatom 4 : 2, zatim od STK TIS-a iz Zagreba izgubili rezultatom 4 : 2 i od STK Zagorac iz Krapine rezultatom 4 : 2. Za Klek nastupili su Andrej Dubić koji je ujedno i ostvario najviše pojedinačnih pobjeda za Klek, od 8 pojedinačnih susreta ostvario je 7 pobjeda i 1 poraz. Za klek još su nastupili Filip Dubić, Matija Marković, Marin Umiljenović i Dražen Sušanj.
Slijedeće 3. kolo 3. HSTL – regija srednja Hrvatska igra se u Svetoj Nedelji u kojem naši stolnotenisači igraju protiv STK TIS-a iz Zagreba, STK Zabok II, STK Zagorec iz Krapine i domaćina STK Sveta Nedjelja – Novaki II.