Aktualno OG sada Ogulin

Po prvi put u Ogulinu obilježit će se Međunarodni dan svjesnosti o prijevremenom rođenju

Klub roditelja nedonoščadi Palčići već osmu godinu 17. studenog obilježava Međunarodni dan svjesnosti o prijevremenom rođenju. Po prvi put i u našem Ogulinu ćemo obilježiti dan najmanjih i najhrabrijih boraca.
Tako se pozivaju građani da u petak,  17.11.2017. u 17:00 sati odjenu  nešto ljubičasto i da se  pridruže organizatorima  na trgu ispred “ljubičaste” Frankopanske kule,  gdje će uz kratki glazbeni program pustiti balone kojima  će pokazati kako su svi Palčići, iako krhki po rođenju, dovoljno snažni da se vinu u visine.
S ciljem boljeg informiranja naših sugrađana o problemima s kojima se Palčići i njihovi roditelji svakodnevno susreću u četvrtak 16.11 u 18:00 sati u prostorijama Gradske knjižnice i čitaonice,  bit će održano predavanje “Prijevremeno rođenje, važnost rane intervencije”.
“Pridružite se i pustite ljubičaste balone za naše najveće male borce. Palčići vas veselo očekuju!”-poručuju organizatori, a mi vjerujemo da će Ogulinci doći u velikom broju i podržati ovu akciju, o kojoj će OGportal još pisati, a Radio Ogulin emitirati prigodne emisije vezane uz problematiku  prijevremenog rođenja djeteta.