Aktualno OG sada Ogulin

Mladi novinari na OGportalu

Dorian Salopek i Renato Vranješ, sa učiteljicom Natašom Možgon, posjetili su OG portal. Oni su učenici petih razreda, mladi novinari, koji uče osnove ovog posla. Osnovne vještine već su svladali, znaju napisati vijest i rado bi s nama surađivali! A da znaju, svjedoči ono što su nam prilikom posjeta napisali:

 

Posjet OGportalu

Novinarska grupa Regoč posjetila je OgportaL. Bili smo ondje u ponedjeljak u 18 sati. Vidjeli smo ured i  stručne novinare Ogportala. Neki od naših novinara nisu došli jer Ogulinom vlada prehlada. Pisali smo članak koji sada vi čitate. Vidjeli smo kako izgleda ulogirana stranica OGportala. Bili smo zadovoljni jer smo vidjeli profesionalne novinare iz OGportala. Dobili smo čips i smoki da se počastimo. Doči ćemo opet!

Renato Vranješ V.c

 

Posjetili smo OGportal

U ponedijeljak 20.11.2017 godine u 18:00 sati posjetili smo  OG portal. Od njih smo čuli kako oni rade svoju stranicu. Svidio mi se njihov prostor za rad, pogotovo to što nije ured u kojem ima problema, nego ured u kojem je opuštena atmosfera.
Primili su nas Dubravka Vuković i Goran Crnković, a na kraju su nam dali smokija i čokolade. Jako mi se sviđaju njihovi uradci. Uživam u čitanju njihovih vijesti. Preporučio bih svima da pročitate neke od njihovih vijesti. Isprobajte uživati u njihovim vijestima.

Dorian Salopek V. c