Aktualno OG sada Ogulin

Stribor poster je IN

Mašta je sastavni dio života i zahvaljujući njoj, svatko može odlutati u neki nestvarni, bajkoviti svijet, stvoriti si mali kutak sreće i inspiracije. 🙂 Svaka misao, omiljeni citat – zvijezda vodilja, zanimljiva ilustracija, pa i ljubav, može biti uokvirena na zidu vašeg doma – poručuju iz Stribor poster je IN. Dom je tamo gdje je srce i u njega puštamo drage ljude. Poručujemo im tko smo, što volimo i volimo li svoj dom. Brend Stribor poster je IN“, nastaje iz ljubavi prema dizajnu, uređenju interijera s puno emocija i detalja, na poseban i minimalistički način. Omiljen nam je skandinavski dizajn, koji ćemo i preferirati u dizajniranju postera.  Riječ, emocija, želja, ljubav, hobi, bajka – sve to može stvoriti prekrasan poster koji je danas IN u uređenju svih interijera – domova, ureda, dječjih sobica i radnih površina.

Uskoro ćete u Striborovoj čarobnoj šumi postera, moći naći svog favorita. Nadamo se da će Vas potaći na razmišljanje, razveseliti, probuditi pozitivne emocije i nasmijati!?  Sve u prirodi može biti inspiracija – planine, more, oblaci, Afrika, životinje…. Priroda je jedna velika inspiracija, koja i nas potiče na seriju koja opušta i smiruje, potiče na razmišljanje. Dođeš s posla umoran – pogledaš svoj omiljeni poster na zidu i pomisliš: “Baš je lijepo što sam dio ove planete!”
Stribor voli najmlađe. Razveselite ih posterom, vratit će vam duplo!
Svoj Stribor poster moći ćete naručiti putem našeg inboxa u nekoliko dimenzija – uokviren ili bez okvira.

Posteri su printani na 180 gr. kvalitetnom satin matt papiru i uživo izgledaju prekrasno. Mogu se naručiti sa okvirom i bez okvira. Koristimo kvalitetne drvene okvire hrvatskog proizvođača u bijeloj i crnoj boji. Pakiramo ih u eko ambalažu.

Lijepo ćemo ga zapakirati u zanimljivu ambalažu i poslati na vašu adresu. Stribor poster je IN je nova ideja i nova ponuda iz IN FOTO VIDEO & DIZAJN

(promotivni članak)