Aktualno OG sada Ogulin

Ruši se i gradi ponovo?

Kako je OGportal već pisao, nedavno su u zgradi Pučkog otvorenog učilišta nastavljeni radovi na rekonstrulciji i uređenju zgrade. Međutim, kako neslužbeno doznajemo, nije riječ samo o novim radovima, već se radilo i na  rušenju onoga što je već sagrađeno nedavno! Naime, naši sugovornici, koji žele ostati anonimni, tvrde da su već izgrađene polukružne stepenice morale biti srušene, jer nisu odgovarale zadanim normama, a navodno je i izolacija postavljena pred godinu-dvije, također skinuta.

S obzirom da smo htjeli čuti je li to istina i dobiti službenu informaciju, pred desetak dana uputili smo sljedeće pitanje:

“Molimo vas informaciju o trenutnim radovima na zgradi kina. Naime, prije nekoliko dana snimili smo fotografiju odloženih i odbačenih izolacijskih materijala na takozvanom  Crvenom igralištu. Koliko nam je poznato, ta izolacija je postavljena nedavno,  pa nas zanima zbog čega je sada bačena? Također nas zanima je li  izvršen izbor novog ravnatelja/ravnateljice POU i tko je izabran.”

Čekali smo i čekali, ali službeni odgovor još nismo dobili. Stoga objavljujemo našu fotografiju, na kojoj se jasno vidi  o čemu je riječ, uz napomenu da je odbačeni materijal nakon našeg upita najprije pokriven, a potom i odvezen.