Aktualno OG sada Ogulin

Ne lutajte okolo, dođite u Midax!

Kao mala privatna trgovina Midax je počeo poslovati 03.08.1988. godine. Sada su, dakle,  ušli u 30-tu godinu poslovanja i sljedeće će godine  proslaviti ovu značajnu obljetnicu.
Njihova je  djelatnost  uvoz i prodaja keramičkih i gres porculanskih pločica iz Italije i Španjolske.
U ponudi imaju čak  500 vrsta pločica koje su odmah raspoložive na skladištu. Osim toga, nude  i kompletnu opremu za kupaonice: kade, tuš kabine, sanitariju, namještaj…sve vrhunske kvalitete i modernog dizajna.
Od nedavno u Midaxu možete kupiti i  PVC stolariju gotovih dimenzija koja je odmah raspoloživa, a za stolariju po mjeri primaju narudžbe.
U koliko dođete u Midax moći ćete uočiti  veliki izbor laminata, tepisona, PVC linoleuma, staza, tepiha, zavjesa, karniša, deka, posteljina, rasvjetnih tijela i svih ostalih artikala potrebnih za uređenje vašeg doma.

Osoblje i vlasnici Midaxa primit će vas uvijek s osmijehom, a vaše zadovoljstvo kupljenim artiklima njima će biti dodatni poticaj za još veći trud i zalaganje, kako bi svaki kupac pronašao nešto za sebe i trgovinu napustio s odlukom da se u nju ponovno vrati!

Svi koji su bili znaju gdje će pronaći ovu preuređenu trgovinu, a za one koji to tek namjeravaju učiniti Midax d.o.o. objavljujemo i sljedeće važne informacije.

Dakle, Midax se nalazi u Ogulinu, u ulici  Sv. Roka 70. Za dodatne informacije možete im se obratiti na:

Tel.: +385 (0)47/525-129
Fax.: +385 (0)47/531-118

E-mail: [email protected]

E-mail: [email protected]

E-mail: [email protected]

web: www.midax.hr

Ne lutajte okolo, dođite u Midax!

(promotivni članak)