Aktualno Sport

Odigrano 6. kolo 1. HSTL – zapad ( žene )

Ovog vikend odigrano je 6. kolo 1. HSTL- zapad za žene u kojem su stolnotenisačice Kleka kod kuće igrale protiv STK Dugog Sela,a potom STK Mladost 2 iz Zagreba. U oba susreta ostvaren je polovičan uspjeh, jedna pobjeda, jedan poraz. U prvom susretu stolnotenisačice Kleka izgubile su uvjerljivo 4 : 0 od stolnotenisačica Dugog Sela, dok su u drugom susretu, derbiju začelja uspjele pobijediti stolnotenisačice Mladosti 2 rezultatom 4 : 3. Iako su gubile 2 : 0 stolnotenisačice Kleka zaigrale su puno bolje, uspjele preokrenuti rezultat, te u odlučujućem sedmom meću doći do važne pobjede za opstanak u ovoj ligi. Za Klek su nastupile Darija Dobrila, Marijana Rendulić, Samantha Maležić i Sanda Škrtić.
Slijedeće 7. kolo, tj. proljetni dio prvenstva nastavlja se 27.01.2018. god., kada stolnotenisačice Kleka idu u goste i to kod STK Jaske iz Jastrebarskog.
Također, ovog vikenda trebalo se odigrati 3. kolo 3. HSTL- regija srednja Hrvatska u kojem su stolnotenisači Kleka trebali ići na gostovanje i to u Svetu Nedelju, ali zbog turnira Hrvatskog stolnoteniskog saveza za mlađe uzraste i turnira Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije ovo kolo odgođeno, te će se odigrati u proljetnom dijelu prvenstva 2018. godine. (M.Dubić.)