Aktualno OG sada Ogulin

Osnivanje Kluba volontera u našem gradu

volonteri

Nekoliko entuzijasta grada Ogulina došlo je na ideju za osnivanjem Kluba volontera. Iz tog razloga provode anketu među građanima Ogulina kako bi potvrdili postoji li stvarna potreba za osnivanjem Kluba i potražili podršku od svojih sugrađana. Anketni upitnici dijele se na društvenim mrežama.
Pozivaju sve  čitatelje s užeg i šireg ogulinskog područja da se odazovu ispunjavanju ankete. Anketni upitnik je vrlo kratak i anoniman.
Klub bi u svojim aktivnostima uključio posebice učenike viših razreda osnovne škole te učenike srednje škole, kao i sve druge zainteresirane građane. Smatraju kako bi postojanje Kluba volontera smanjilo stopu maloljetničkog kriminala i eksperimentiranja s opojnim sredstvima, te omogućilo mladima razvoj humanitarne svijesti još od školskih dana.
A upravo danas se obilježava  Međunarodni dan dobrovoljnog rada za ekonomski i društveni napredak. Koristimo ovu priliku da svim volonterima koji ovo čitaju,  čestitamo Dan volontera i zahvalimo onima koji svoje vrijeme i energiju nesebično poklanjaju drugima!

Poveznica na anketni upitnik: https://goo.gl/forms/uPJc3IdJW6tbeoCt1
Kontakt odgovorne osobe: 092/220-5129, Miljenko Tuškanac.

Posljednje objavljeno

MOJA PRIČA Dragica Luketić, predsjednica udruge ‘Radost’ iz Ogulina

OgPortal

Sufinanciranje troškova sterilizacije i kastracije pasa i mačaka

OgPortal

Organizirat će se punktovi za masovno cijepljenje

OgPortal

Greške s platformom Cijepise, Beroš: Isprike svima, sve ćemo još provjeriti

OgPortal

Zaplijenjena dva kilograma amfetamina i tisuću tableta MDMA

OgPortal

Kapsula Crew Dragon s posadom lansirana prema ISS-u

OgPortal