Aktualno OG sada Ogulin

Skupština Škole nogometa

Pod predsjedanjem Dalibora Turkalja, u prostorijama Udruženja obrtnika održana je Skupština Škole nogometa Ogulin, kojoj je nazočio i gradonačelnik Dalibor Domitrović. Nakon određenih izmjena u članstvu, Dalibor Turkalj podnio je izvješće o dosadašnjem radu i istaknuo zadovoljstvo činjenicom da škola okuplja stotinjak djevojčica i dječaka, te da im je ova godina bila do sad najaktivnija. Podsjetio je na odlično organiziran 8. Međunarodni turnir “Karlića”  i “Limača” u organizaciji ŠN Ogulin u lipnju, gdje je sudjelovalo preko 300 djece, a NK Ogulin u obadvije kategorije osvojio 2 mjesto. Nabavljena je sportska oprema za svih pet kategorija u vrijednosti 30.000 kuna.

U 2018. godini plan je organizacija 9. Međunarodnog turnira Škole nogometa Ogulin, od 09.-10. 06. 18. Za kariliće i limače, školovanje trenera na Nogometnoj akademiji HNS-a i mnog druge aktivnosti.

Ovom prilikom Škola nogometa Ogulin javno je zahvalila se svim donatorima, volonterima i roditeljima na pomoći jer bez njih uspješno djelovanje škole ne bi bilo moguće.

Potom je dodao Dalibor Turkalj je rekao:

 

Tijekom održavanja sjednice, nazočni su imali prigodu pogledati više od dvije tisuće snimljenih fotografija o radu, utakmicama i događanjima u Školi nogometa. Baš dobro:)