Aktualno OG sada Ogulin

Skupština Škole nogometa

dado Turkalj ist

Pod predsjedanjem Dalibora Turkalja, u prostorijama Udruženja obrtnika održana je Skupština Škole nogometa Ogulin, kojoj je nazočio i gradonačelnik Dalibor Domitrović. Nakon određenih izmjena u članstvu, Dalibor Turkalj podnio je izvješće o dosadašnjem radu i istaknuo zadovoljstvo činjenicom da škola okuplja stotinjak djevojčica i dječaka, te da im je ova godina bila do sad najaktivnija. Podsjetio je na odlično organiziran 8. Međunarodni turnir “Karlića”  i “Limača” u organizaciji ŠN Ogulin u lipnju, gdje je sudjelovalo preko 300 djece, a NK Ogulin u obadvije kategorije osvojio 2 mjesto. Nabavljena je sportska oprema za svih pet kategorija u vrijednosti 30.000 kuna.

U 2018. godini plan je organizacija 9. Međunarodnog turnira Škole nogometa Ogulin, od 09.-10. 06. 18. Za kariliće i limače, školovanje trenera na Nogometnoj akademiji HNS-a i mnog druge aktivnosti.

Ovom prilikom Škola nogometa Ogulin javno je zahvalila se svim donatorima, volonterima i roditeljima na pomoći jer bez njih uspješno djelovanje škole ne bi bilo moguće.

Potom je dodao Dalibor Turkalj je rekao:

 

Tijekom održavanja sjednice, nazočni su imali prigodu pogledati više od dvije tisuće snimljenih fotografija o radu, utakmicama i događanjima u Školi nogometa. Baš dobro:)

 

Posljednje objavljeno

Okrutni maloljetnici napali beskućnika i sve snimili: ‘Bilo ih je 7, nisam mogao protiv njih’

OgPortal

Hitni sastanci u EMA-i nakon odgode isporuke cjepiva Johnson&Johnsona, oglasio se i HZJZ

OgPortal

Poziv za predaju ponuda predavača u programima obrazovanja odraslih

OgPortal

Ogulinka Milana Kalmar jedina je certificirana postpartum doula na središnjem području Hrvatske

OgPortal

Milanović se sastao s braniteljima: ‘Pitanje nestalih mora se riješiti prije ulaska Srbije u EU‘

OgPortal

Možemo! Karlovac i Nova ljevica – Loše upravljanje pandemijom u Karlovačkoj županiji

OgPortal