Aktualno Županija

Drama na Ilovcu: Policija pokušala zaustaviti lopova, ovaj autom nasrnuo na njih, a jednog vukao više metara – sad se “hladi” u pritvoru

Iza rešetaka kod pritvorskog nadzornika završio je 49-godišnjak koji je prije uhićenja napravio pravi show na cesti u karlovačkom naselju Ilovac.

Naime, policija je 8. prosinca postavila blokadu na cesti Ilovcu kako bi dočekala 49-godišnjaka osumnjičenog za krađu u Ozlju, no kad su ga pokušali zaustaviti uslijedio je pravi kaos. Vozač se, kažu u policiji, oglušio na naredbe policijskih službenika da ugasi vozilo i iziđe van iz njega. Umjesto da se zaustavio, pokrenuo je vozilo i udario dvojicu policijskih službenika, a jednog policajca, koji ga je pokušao spriječiti u daljnjoj vožnji, vozilom je vukao nekoliko metara te pobjegao.

Policija je lopova čekala na Ilovcu

Pravom srećom nitko od policajaca nije bio ozlijeđen, no nije prošlo puno vremena da se pronađe i počinitelj.

– Vozilo i vozača policijski službenici naknadno su pronašli i zaustavili na području Orlovca te je utvrđeno da se radi o 49-godišnjaku. Nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje te ga se sumnjiči da je 40-godišnjakinji na području Ozlja iz automobila ukrao torbicu s novcem, dokumentima, mobitelima i drugim stvarima, kažu u policiji.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela napad na službenu osobu i krađa, 49-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku i uz kaznenu prijavu doveden na Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu. (KAportal)