Aktualno Sport

Upaljena “pila humanosti”

RK Ogulin – RK Kanfanar 26:22

Rukometna utakmica Rukometnog kluba Ogulin i Kanfanara završila je pobjedom domaćina 26:22, ali rezultat ovog puta nije bio najznačajniji, već humanitarni čin kojim u vrijeme blagdana naši rukometaši pomažu potrebitima da dobiju prehrambene proizvode za blagdane. Tako su gledatelji donacijom prehrambenih proizvoda dali svoj doprinos humanitarnoj akciji ogulinskih rukometaša “Pali pilu humanosti“. Sakupljeno je pomoći za desetak obitelji. Rukometaši će obići nekoliko potrebitih obitelji i darovati im sve što je prikupljeno. Ovo nije prva humanitarna akcija ogulinskih rukometaša, bilo ih je do sada više i to vrlo uspješnih.

Tijekom utakmice mogla se kupiti tombola po cijeni od 10 kuna, a nagrade su osigurali brojni sponzori. Kupnjom tombole osigurat će se dodatna  sredstva  za funkcioniranje kluba u nastavku sezone.
Rukometni klub Ogulin broji preko 80 članova, a one najmanje u poluvremenu se moglo pratiti kako odmjeravaju snage u mini rukometu.

Tijekom utakmice mini rukometa došao je i Sveti Nikola, podijelivši darove, a prigodnim riječima nazočne u dvorani  je pozdravio gradonačelnik Dalibor Domitrović, zahvalio Rukometnom klubu na njihovim humanitarnim akcijama i svima čestitao predstojeće blagdane.