Aktualno Sport

Održan 4. Božićni stolnoteniski turnir za mlađe uzraste

Ovog vikenda je u Školskoj športskoj dvorani u Ogulinu pod pokroviteljstvom Stolnoteniskog saveza Karlovačke županije, a u organizaciji STK Klek održan je 4. Otvoreni Božićni turnir u stolnom tenisu za mlađe kategorije. Na turniru su sudjelovali klubovi s područja naše županije: STK Duga Resa, STK Karlovac 2013, STK Aquaestil iz Duga Rese, SD Vrhovac iz Ozlja, te naši mladi stolnotenisači. Ukupno je sudjelovalo 44 stolnotenisača i stolnotenisačica koji su se natjecali u 6 kategorija. Inače je ovo bio najveći odaziv djece od kako se krenulo sa županijskim natjecanjem.
Evo najznačajnijih rezultata koji su ostvarili mladi stolnotenisači Kleka:

U kategoriji najmlađih kadetkinja poredak je slijedeći:
1. Valentina Peraković – STK Aquaestil, Duga Resa,
2. Klara Salopek – STK Aquaestil, Duga Resa,
3. Ema Stipetić – STK Klek

U kategoriji najmlađih kadeta:

1. Leon Benković – SD Vrhovac, Ozalj
2. Lenuzzi Leon – STK Aquaestil, Duga Resa
3. Mateo Luketić – STK Klek

Kod mlađih kadeta:

1. Filip Dubić – STK Klek
2. Lovro Košutić – STK Karlovac 2013
3. Antonio Kolić – STK Klek

U kategoriji kadeta:
1. Rudan Gora Hari – STK Duga Resa
2. Tomislav Peraković – STK Aquaestil, Duga Resa
3. Jurica Miletić – STK Klek

Pored nagrađenih za STK Klek još su nastupili Marija Blašković, Jana Bertović, Greta Frković, Mia Stipetić, Larisa Frković, Eleonora Salopek, Matej Stipetić, Marin Umiljenović, Nikola Stipetić, Ivano Kirasić, Mario Stipetić i Josip Miletić.
Ovaj turnir za mlade uzraste, četvrti po redu, uspješno su vodili članovi uprave Kluba zajedno s predsjednikom Tihomirom Belinom, a turnir je posjetio gradonačelnik grada Ogulina, Dalibor Domitrović kao i predsjednik Gradskog vijeća grada Ogulina, Željko Stipetić koji je ujedno i najboljima stolnotenisačima uručio pehare dok su ostali sudionici nagrađeni medaljama. Pohvaliti treba i roditelje naših mladih stolnotenisača koji su donijeli kolače i sokove za natjecatelje, a STK Klek je osigurao sendviče za sve sudionike ovog turnira.