Aktualno Županija

Od četvero saborskih zastupnika iz Karlovačke županije ove se godine najčešće javljao Sinčić – ostali ga ni zajedno nisu stigli

Sabor

Od četvero saborskih zastupnika iz Karlovačke županije, Ivan Vilibor Sinčić (Živi zid) ove se godine najviše javljao za riječ, 222 puta, više nego ostalih troje zajedno!

Pokazuju to statistički podaci Sabora, koji je od 17. siječnja do 15. prosinca 2017. održao četiri plenarne sjednice u trajanju od 106 plenarnih dana. Zastupnici su se, zaključno s 5. prosincem, za riječ javili 12.374 puta, a najviše od svih Mostov Miro Bulj, 1.028 puta. Iza njega je Ivan Pernar iz Živog zida, sa 776 javljanja za riječ i SDP-ov Gordan Maras, koji je to učinio 762 puta.

Već spomenuti Sinčić je na 17. mjestu s 222 javljanja za riječ, dok je daleko iza njega, ali druga među zastupnicima iz naše županije Marija Jelkovac (HDZ): na 44. je mjestu sa 116 javljanja.

Preostala dvojica zastupnika iz Karlovačke županije u drugoj su polovici tablice. SDP-ov Damir Mateljan je 101. s 34 javljanja za riječ, dok je HDZ-ov Tomislav Lipošćak na 112. mjestu s 24 javljanja.

Od 148. do 151. mjesta su zastupnici koji se niti jednom nisu javili za riječ: HDZ-ovi Dražen Barišić, Milijan Brkić i Stipo Šapina, te Ante Pranić (NLM).(KAportal)

Posljednje objavljeno

Utorkom iz muzejskog arhiva – Nestašica teladi

OgPortal

ROADPOL-ov Speed Marathon održat će se u srijedu, 21. travnja, diljem Europe

OgPortal

Krule – Tražili ste rat… javljaj u Ploče… stižemo!

Bloger Krule

U protekla 24 sata zabilježeno je 2106 novozaraženih, preminule su 42 osobe

OgPortal

Na natječaj eBolnica jedini se prijavio bivši ministar. Osnovao je svoju firmu 21 dan prije roka

OgPortal

Muškarac s mitraljezom u ruci ušetao na proslavu rođendana, počeo pucati i vikati: ‘Gasi muziku!‘

OgPortal