Aktualno Županija

Dodjeljene nagrade “Suncokret ruralnog turizma”

Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo” u utorak, 19.12.2017.g. je svečano obilježila 20 godina rada dodjelom nagrada i priznanja “Suncokret ruralnog turizma” za ovu godinu, najboljim seoskim turističkim poduzetnicima i programima ruralnog turizma i razvoja. Svečanost u zagrebačkom hotelu Academia okupila je nagrađene, turističke djelatnike i brojne druge uzvanike iz cijele Hrvatske. U ime Karlovačke županije svečanosti je nazočila direktorica Turističke zajednice Karlovačke županije Dina Begić, a nazočni su bili i turistički djelatnici i vlasnici OPG-ova iz Karlovačke županije, od kojih su neki i nagrađeni.

Predsjednici Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj Dijana Katica istaknula je da su svi nagrađeni dokaz sve bolje kvalitete i sve veće ponude na selu, kao i da je ove godine u sedam kategorija dodijeljeno ukupno 50 nagrada i priznanja Suncokret.

Osim zlatnih, u svakoj su kategoriji dodijeljene srebrne i brončane povelje te posebna priznanja.
U ovogodišnjoj nacionalnoj akciji ocjenjivanja najboljih „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“ iz Karlovačke županije nagrađeni:

III. kategorija – RURALNO TURISTIČKI PROJEKTI BRONČANA POVELJA INTERNACIONALNI CENTAR KERAMIKE “ATELJE JANJA GORA”

III. kategorija – RURALNO TURISTIČKI PROJEKTI POSEBNO PRIZNANJE ZA OŽIVLJAVANJE RURALNIH PODRUČJA UZ RIJEKE  ŽITNA LAĐA „ZORA“, BROĐANI

IV. kategorija – RURALNO TURISTIČKE MANIFESTACIJE BRONČANA POVELJA ŠTRUDLAFEST, JAŠKOVO RESTORAN ŽGANJER