Aktualno Županija

Organizatori poslušali želju Karlovčana – u Novu godinu uz Nenu Belana i Fiumense ući ćemo na prostoru Adventa

Već od prvog dana Adventa brojni su posjetitelji predlagali da se na prostoru karlovačke promenade, oko Glazbenog paviljona, organizira i doček Nove 2018. godine. Iako je i ta lokacija mogla imati svoje prednosti, mnogima se nije baš svidjela ideja o dočeku na izlasku iz promenade, kod spomenika žabi, dok je posjetitelje gotovo jedinstveno oduševio ukrašeni adventski prostor.

Organizatori su odlučili poslušati želje Karlovčana te raspisali anketu u kojoj dvojbi zaista nije bilo – gotovo 700 glasova za doček na prostoru Adventa, tek 15-ak onih kojima je bolja ideja bio drugi prostor. Složili su se i ugostitelji pa će Karlovčani uz odlične goste – Nenu Belana i Fiumense – imati i odličnu gastronomsku i ugostiteljsku ponudu u novogodišnjoj noći.

Točan početak programa još nije preciziran, ali zabavu će otvoriti Strings Band, dok se koncert Nene Belana i Fiumensa očekuje oko 23 sata pa će popularni splitsko-riječki glazbenik Karlovčane i uvesti u 2018. godinu te nastaviti koncert u prvim trenucima Nove godine. Nakon toga, predviđen je još jedan nastup Strings Banda. Ovisno o procjenama broja posjetitelja, moguće je i malo “zakretanje” pozornice i razglasa, kako bi se posjetitelji mogli raširiti promenadom u smjeru Edisona. (kaportal.hr)