Policija uhitila napadača, probodenom mladiću liječnici spasili život u posljednji trenutak

Novi detalji obračuna na Baniji: Policija uhitila napadača, probodenom mladiću liječnici spasili život u posljednji trenutak

Karlovačka policija zbog pokušaja ubojstva u četvrtak u poslijepodnevnim satima na Baniji, uhitila je 24-godišnjeg mladića. Iako su jučer javili da je u sukobu u kojem je hladnim oružjem teško ozlijeđen 19-godišnjak sudjalovalo njih ukupno troje, čini se da je istraga pokazala kako su sudjelovala dvojica, odnosno samo napaač i njegova žrtva.

Navode da je došlo do fizičkog sukoba 19-godišnjaka i 24-godišnjaka, kojom prilikom je 24-godišnjak hladnim oružjem teško ozlijedio 19-godišnjaka.

– Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju, 24-godišnjak je priveden pritvorskom nadzorniku, te će uz kaznenu prijavu biti doveden na nadležno državno odvjetništvo, priopćili su iz policije.

Iz Opće bolnice Karlovac doznajemo da je mladić zaprimljen u vrlo teškom stanju s opasnom ubodnom ranom u predjelu trbušne šupljine, te mu je život spašen zahvaljujući brzoj liječničkoj intervenciji. U ovom trenutku dobro se oporavlja i više nije ugrožen. (kaportal.hr)

Facebook Comments

No announcement available or all announcement expired.