Aktualno OG sada Ogulin

Lijepa priča za Božić!

Ogulinska Udruga Drvo života postoji već  15  godina, a ovog Božića imaju posebnog razloga za zadovoljstvo. Naime, postali su član Foruma za kvalitetno udomiteljstvo djece i  UNICEF im je poslao donaciju, odnosno laptop i printer za njihove potrebe, te igračke i knjige za sve uzraste. U ime udruge zadovoljstvo je iskazala Katarina Hrelić.

Ona podsjeća da su lani postali pridruženi članovi Foruma, te da u svakodnevnom radu nailaze na niz problema. Međutim, veliku podršku pružaju im djelatnici Centra za socijalnu skrb Ogulin, koji im uskaču kad je riječ o djeci koja dolaze iz  različitih socijalnih uvjeta i različitih obitelji, a pogotovo prilikom njihova smještaja.

Donacija će biti namijenjena djeci koja su u udruzi, odnosno koja su udomljena na području  grada Ogulina, djeci koji su bez odgovarajuće roditeljske skrbi i o kojima brinu udomitelji.

Naša sugovornica posebno zahvaljuje volonterima koji im pomažu, prije svega Vedranku Brozoviću i Bogdanski Šlat, te Gradskom društvu Crvenog križa koji im već godinama besplatno daje prostor za korištenje.

“Sretan Božić svima, posebno našoj djeci”-na kraju je poručila Katarina Hrelić.