Aktualno OG sada Ogulin

Dva dočeka Nove godine-u podne i ponoć!

Ove godine će se, po prvi put u našem gradu, održati dva dočeka Nove godine! Za to je zaslužna direktorica Turističkog ureda Ogulin Sonja Drašković, koja putem OGportala poziva sve sugrađane da 31. prosinca dođu na Dječji doček Nove godine, te onaj  tradicionalni, u ponoć.

“Budite s nama već u 10.30 sati kada počinje Veliki Spektakl.  Trgom kod golubice  letjet će šarene konfete i baloni. Minutu prije podneva počinjemo s odbrojavanjem, a ulazak u Novu godinu obilježit ćemo velikim vatrometom konfeta točno u podne! I to još nije sve. Zabavljat će nas Jagor bend uz pobjednice prvog ogulinskog dječjeg festivala Jagor, naše Dora i Natalli, zatim ogulinske mažoretkinje i voditelj programa Dubravko Dragičević! Za sve posjetitelje smo pripremili i veliku tombolu s brojnim  nagradama, od članstva u Gradskoj knjižnici i čitaonici Ogulin,  do slatkih paketića,  palačinki, proslave rođendana koji poklanja hotel Frankopan za do 15-oro djece,  pa do nagrade našeg generalnog sponzora putničke agencije Klek.
Budite s nama. Za dobre želje nikada nije prerano. Zajedno dočekajmo godinu ispunjenu s mnoštvom novih dječjih uspjeha!”- poručuje Sonja Drašković.

Ona ističe da će se tradicionalni doček nove godine  održati 31.12.2017. u večernjim satima na Trgu kod golubice. U Novu godinu  uvest će nas  ogulinski bendovi Speen i Partyano.
Glazbeni program započinje već u 22 sata i trajat će do dugo u noć. Sve posjetitelje očekuje pregršt dobre zabave. I cjelovečernji program dočeka će voditi svima dobro znani voditelj Radio Ogulina Dubravko Dragičević. Kako večer ne bi prošla nezaboravno, za sve posjetitelje  bit će organizirano i poneko iznenađenje.
Doček nove godine se i ove godine organizira pod visokim pokroviteljstvom Grada Ogulina, te će tako sve uzvanike točno u ponoć pozdraviti gradonačelnik Dalibor Domitrović, sa svojim zamjenicima Danielom Vukeljom i Ivanom Salopek Šumonja. Medijski ga prate Radio Ogulin i OGportal.

“Dođite kako bismo skupa ispratili staru godinu i dočekali novu! Dobar provod je zajamčen”-poručuje, uvijek nasmijana, direktorica Turističkog ureda Sonja Drašković.