Aktualno OG sada Ogulin

Teška krađa na području Ogulina

 

Osumnjičen za tešku krađu na osobito drzak način
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se 52-godišnjaka sumnjiči da je 23. prosinca u jutarnjim satima u ugostiteljskom objektu na području Ogulina 56-godišnjaku otuđio novčanik s dokumentima, bankovnim karticama i novcem. Materijalna šteta je veća od 3000 kuna. Protiv 52-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno posebno izvješće.

Krađa drva u Dugoj Resi
Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 56-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj iz šume na području Barilovića od početka srpnja ove godine posjekao i otuđio drvnu masu u vrijednosti većoj od 44.000 kuna.

Razbojništvo u Karlovcu
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 59-godišnjaka da je u ranim jutarnjim satima 18. prosinca u gradskoj četvrti Grabrik u Karlovcu, ispred ugostiteljskog objekta, napadnut od strane nekoliko osoba koje su mu uz prijetnju otele torbicu s novcem i dokumentima.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i pet prometnih nesreća s materijalnom štetom.