Aktualno OG sada Ogulin

Krenule krađe šunki i kobasica

Otuđeni suhomesnati proizvodi
Tijekom noći sa 28. na 29. prosinca nepoznati počinitelj je u Josipdolu provalio u sušaru za meso vlasništvo 48-godišnjaka od kuda je otuđio oko 45 kg suhomesnatih proizvoda. Materijalna šteta veća je od dvije tisuće kuna.

Provaljeno u teretni automobil
Tijekom noći sa 28. na 29. prosinca nepoznati počinitelj je u gradskoj četvrti Grabrik u Karlovcu provalio u teretni automobil vlasništvo 44-godišnjaka od kuda je otuđio četiri gume s aluminijskim naplatcima. Materijalna šteta veća je od pet tisuća kuna.

 

Teško ozlijeđen putnik iz osobnog vozila na autocesti
Jučer u 08,25 sati na autocesti A-1 na 97 km u smjeru Zagreba dogodila se prometna nesreća u kojoj je 26-godišnjakinja upravljala osobnim automobilom splitskih registarskih oznaka te je uslijed neprilagođene brzine izgubila nadzor nad vozilom, sletjela van kolnika i udarila u zemljanu uzvisinu. U prometnoj nesreći vozačica je lakše ozlijeđena, a 23-godišnji putnik je teže ozlijeđen. Protiv vozačice nadležnom državnom odvjetništvu biti će podnesena kaznena prijava.

 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela i četiri prometne nesreće, od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom, dvije s lakše ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom.