Aktualno OG sada Ogulin

Mališani Ogulina veselo dočekali Novu godinu! Bravo za organizatore!

Ove godine je, po prvi put u našem gradu, održan Dječji doček Nove godine. Jednom riječju, bilo je fantastično! Trg kod golubice bio je prepun veselih dječjih lica, raspjevanih mama, tata, djedova i baka! Svi su uživali u programu kojeg su odlično vodili Dubravko i Dražen, uz veliku  pomoć spretnog animatora Mire. Turistička zajednica Grada Ogulina na čelu sa Sonjom Drašković, predstavnici Društva Naša djeca i svi oni koji su dali svoj doprinos u organizaciji, zaslužuju samo pohvalu!

 

Veliki Spektakl počeo je već oko 10,30 sati.  Minutu prije podneva počelo se s  odbrojavanjem, a ulazak u Novu godinu obilježen je  velikim vatrometom konfeta točno u podne!  Zabavljali su nas Danieel i  pobjednice prvog ogulinskog dječjeg festivala Jagor,  Dora i Natalli, a nastupile su i ogulinske mažoretkinje.  Za sve posjetitelje je pripremljena  i bogata  tombola s brojnim  nagradama, od članstva u Gradskoj knjižnici i čitaonici Ogulin,  do slatkih paketića,  palačinki, proslave rođendana koji poklanja hotel Frankopan,  pa do nagrade generalnog sponzora Putničke agencije Klek.

Mališani su se, što je bilo jako simpatično, sami javljali u želji da i oni nešto otpjevaju, a za to su i nagrađeni.

Na kraju su svi uživali u torti koju su pripremili djelatnici Hotela Frankopan.

Pozdravne riječi i čestitke za Novu godinu svima su uputile Sonja Drašković i zamjenica gradonačelnika Grada Ogulina, koji je bio pokrovitelj manifestacije,  Ivana Salopek Šumonja.

Bravo za sve! Želja nam je da se isto nastavi i iduće godine.