Aktualno OG sada Ogulin

Osigurajte sebe i svoju imovinu na jednom mjestu-najbolje je rješenje Jole d.o.o.

“Osiguranje od autoodgovornosti poznato je svim vlasnicima motornih vozila,  jer se s njime susreću najmanje jednom godišnje – prilikom produženja registracije vozila. Ugovorite li osiguranje od automobilske odgovornosti imate pravo i na akcijske cijene djelomičnog kasko i dodatnih osiguranja”-rekao je za OGportal Igor Stošić, vlasnik agencije Jole d.o.o. iz Ogulina.

U njegovoj agenciji može se ugovoriti i osiguranje od sudara sa životinjom. Ipak, Igor Stošić poručuje : vozite oprezno, vi ste možda osigurani, ali jelen nije. Ovo osiguranje pokriva štete na vozilu nastale sudarom sa životinjama. Može se ugovoriti na polici obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti za samo 247,50 kn godišnje.

Tek nešto malo više košta osiguranje stakla.

“Za vrijeme vožnje autoputom doletio je kamenčić s teretnjaka i oštetio vaše vjetrobransko staklo? Na polici obveznog osiguranja moguće je osigurati i stakla na osobnom vozilu po akcijskoj cijeni od 363,00 kn godišnje”- napominje naš sugovornik, te podsjeća i na mogućnost osiguranja oštećenja s krovova.

“Pri snažnom udarcu u krov vozila, komad leda ili snijega često može  snažno “udariti”  vlasnikov novčanik. Uz ravnanje karoserije, možda će  biti potrebno i prelakirati vozilo. Ukoliko je nastradalo vjetrobransko staklo, šteta je tim veća. Nemojte da vam komad smrznute vode pokvari dan. Uz zimske rizike, bit ćete zaštićeni i od pada dijela zgrade na vaše vozilo. Osigurajte se uz cijenu od 220,00 kn godišnje”-ističe Igor Stošić, te dodaje  da po vrlo povoljnim cijenama možete ugovoriti i putno zdravstveno osiguranje.

“Romantična šetnja Parizom, šoping u Londonu, snježna idila u Alpama, to je ono o čemu maštamo dok planiramo putovanje. Nitko ne planira biti bolestan u Parizu, ili slomiti nogu u Alpama. Nezgoda ili bolest ponekad su neizbježni – troškovi nisu. Znate li da troškovi liječenja u inozemstvu znaju biti višestruko veći od vašeg putnog aranžmana? Ako putovanje iznenada „krene drugačijim smjerom“, putno osiguranje pokrit će Vaše neplanirane troškove. Ugovorite li putno zdravstveno osiguranje imate pravo i na akcijsku cijenu djelomičnog kasko osiguranja”.

A “KASKO AUTO PUT”  novi je proizvod koji se ugovara uz policu putnog zdravstvenog osiguranja. Osigurati se mogu osobna vozila stara do 12 godina i to na razdoblje od najviše 45 dana. Osigurateljno pokriće proteže se na područje Republike Hrvatske i zemlje Sustava zelene karte, a pokriva sljedeće rizike: prometnu nesreću, krađu vozila, pad predmeta na vozilo, požar, udar groma, tuču, oluju i snježnu lavinu. Premija osiguranja ovisi o trajanju osiguranja u danima, a povoljne cijene osiguranja kreću se već od 165,00 kn.

U koliko vam treba neko od osiguranja, obratite se u Jole d.o.o. i sigurno nećete pogriješiti! Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 20)