Krađa na području Ogulina

U razdoblju od 20. prosinca 2017. godine do 2. siječnja ove godine nepoznati počinitelj je iz dvorišta na području Ogulina otuđio motokultivator s kosilicom i limenu kutiju za alat, vlasništvo 32-godišnjaka. Materijalna šteta veća je od 3000 kuna.

Oštećen osobni automobil
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 29-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj 31. prosinca 2017. godine, na parkiralištu u gradskoj četvrti Švarča u Karlovcu, oštetio osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka, a materijalna šteta veća je od 74.000 kuna.

Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom
Jučer u 18.30 sati u Karlovcu, u naselju Jelaši dogodila se prometna nesreća. Naime, osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 55-godišnjak, koji je dolaskom na raskrižje s državnom cestom D-1, oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu riječkih registarskih oznaka, kojim je upravljao nepoznati vozač, a koji se udaljio s mjesta događaja prometne nesreće. Tom prilikom, osobni automobil riječkih registarskih oznaka udario je u osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka koji je odbačen na travnatu površinu i ogradu te je 55-godišnji vozač teško ozlijeđen. Protiv njega će biti proslijeđen obavezni prekršajni nalog, nadležnom državnom odvjetništvu izvješće, a naknadno će se utvrditi i identitet nepoznatog vozača.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i dvije prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom. (PUKa)

Facebook Comments

No announcement available or all announcement expired.