Aktualno Županija

Razvojna agencija Karlovačke županije KARLA uspješno pripremila projekte za EU sredstva

karla

 

Razvojna agencija Karlovačke županije KARLA ponovno je pripremila i uspješno povukla Europska sredstva za Grad Karlovac i Grad Ozalj. Za Grad Karlovac je tako pripremljen projekt “Gradnja prilazne prometnice centru za gospodarenje otpadom Babina gora” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske, Mjera 07 »Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima u okviru Podmjere 7.2., operacija 7.2.2. »Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta« te je dobiveno 7.506.800,00 kn.
Za Grad Ozalj je pripremljen projekt “Rekonstrukcija nerazvrstane prometnice na području grada Ozlja, nerazvrstana prometnica u k.o. Vrhovac” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske, Mjera 07 »Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima u okviru Podmjere 7.2., operacija 7.2.2. »Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta« te je dobiveno 3.339.513,75 kn.

Od Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju zaprimljene su “Odluke o prihvatljivosti za Grad Karlovac i Grad Ozalj” te je ukupno za prostor Karlovačke županije dobiveno 10.846.313,75 kn.
Razvojna agencija Karlovačke županije ima u pripremi nove projekte za 2018. te kreće u povlačenje dodatnih sredstava s nacionalne i europske razine. (kazup.hr)

 

Posljednje objavljeno

Amerikanci cijepili 75 milijuna ljudi, objavljeno koliko njih je dobilo Covid, a koliko umrlo

OgPortal

Merkel branila izmjenu zakona koji saveznoj vladi daje veće ovlasti u pandemiji

OgPortal

Ericsson Nikola Tesla i IN2 demantiraju Ministarstvo: ‘Nismo radili web stranicu Cijepise‘

OgPortal

Zbog izjava na N1, Kerum pozvan na razgovor u policiju

OgPortal

Inicijativa učiteljica OŠ Ivane Brlić Mažuranić – predavanje o robotima i umjetnoj inteligenciji

OgPortal

Nacionalni stožer: U protekla 24 sata zabilježeno 2.698 novih slučajeva, preminule 44 osobe

OgPortal