Aktualno OG sada Ogulin

U Ogulinu provaljeno u osobni automobil

Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava 54-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 24. do 27. prosinca 2017. godine provalio u osobni automobil ogulinskih registarskih oznaka koji je bio parkiran u dvorištu na području Ogulina te otuđio novčanik s osobnim dokumentima, bankovnim i drugim karticama. Materijalna šteta veća je od 2000 kuna.

Iz trgovine otuđene cigarete i novac
Noćas nešto iza ponoći, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu na području Ogulina te otuđio cigarete i novac u vrijednosti većoj od 1000 kuna.

Šumska krađa
Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava 75-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj u razdoblju od srpnja 2014. godine do kolovoza 2017. godine, iz šume na području Ogulina, posjekao i otuđio stabla bukve, graba, cera i hrasta u vrijednosti većoj od 14.000 kuna.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i tri prometne nesreće od kojih je jedna s lako ozlijeđenim osobama i dvije s materijalnom štetom.