Bernardić ponosan na ogulinskog gradonačelnika

Davor Bernardić je dvodnevni boravak u Ogulinu iskoristio i za sastanak sa stranačkim kolegama. Tom prilikom je naglasio kako je ponosan na ogulinskog gradonačelnika Dalibora Domitrovića, koji je na posljednjim lokalnim izborima došao na čelo grada, nakon dugih 27 godina vladavine HDZ-a.

Na sastanku, koji je održan u prostorijama stranke, nazočili su članovi Gradskog odbora i gradski vijećnici SDP-a, koje je Davor Bernardić upoznao sa novim ciljevima koje je pred sebe stavio SDP. To su program za mlade, stambena politika, ugovori o radu koji se moraju sklapati na neodređeno vrijeme,  podizanje minimalnih plaća, novi plan zdravstvene politike, te niz drugih rješenja kojima misle nastupiti  u redovnim, ali u koliko ih bude, i na prijevremenim izborima.

Porazgovarali su i o odnosima unutar stranke, te o  njenom rejtingu koji se do izbora mora popraviti, a što se, kazao je Bernardić, počelo događati u ovom mjesecu.

Ogulinski SDP-ovci najavili su ovom prigodom konvenciju stranke koju planiraju održati tijekom  veljače.

Prije sastanka sa stranačkim kolegama iz Ogulina Davor Bernardić gostovao je u programu Radio Ogulina u emisiji “Oči u oči” koju možete poslušati i u repriznom izdanju, danas od 15,30 sati.

Potom se uputio do Gradske knjižnice i čitaonice, gdje su ga već čekali saborski zastupnici.

 

Facebook Comments