Aktualno OG sada Ogulin

Požar u Modrušu, očevid će biti obavljen danas

Noćas oko 1.20 sati u mjestu Modruš, općina Josipdol, buknuo je požar na obiteljskoj kući, vlasništvo 63-godišnjaka.

U požaru  koji je “progutao” drvenu kuću  nije nitko stradao, a kako je do njega došlo danas bi trebao biti utvrđeno policijskim očevidom na mjestu događaja.

Policija i županijski Centar 112 javljaju da je požar buknuo na obiteljskoj kući oko 1.20 sati i da su intervenirali vatrogasci, pripadnici DVD-a Josipdol i Javne vatrogasne postrojbe iz Ogulina. Radi se, naime, o drvenom objektu veličine 10 x 8 četvornih metara na adresi Modruš 76, u vlasništvu 63-godišnjaka.

Iz PU karlovačke također doznajemo da su u protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela i šest prometnih nesreća od kojih su dvije s lako ozlijeđenom osobom i četiri s materijalnom štetom.
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 29-godišnjakinje da joj je 13. siječnja u večernjim satima u ugostiteljskom objektu u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu, nepoznati počinitelj otuđio mobitel u vrijednosti većoj od 4000 kuna.

U Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 66-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj 13. siječnja u poslijepodnevnim satima iz nezaključane garaže na području Duge Rese otuđio električne brusilice i stalak za rezanje. Materijalna šteta veća je od 1000 kuna.