Aktualno OG sada Ogulin

Direkcija Hrvatskih šuma “odgovorila” na pitanja o smjeni upravitelja- odgovor morate pročitati!

OGportal je jučer objavio informaciju u kojoj čelnik DSS-a Siniša Ljubojević navodi kako se  planiraju određene smjene u ogulinskoj podružnici Uprave šuma, točnije u šumarijama u Jasenku, Drežnici i Josipdolu, koje bi mogle biti provođene po političkoj podobnosti.

Stoga smo poslali upit u Upravu šuma Ogulinu i zamolili da nam odgovore  odgovore  je li točna informacija da se planiraju smjene spomenutih upravitelja,  s kakvim su rezultatima poslovanja završili prošlu godinu, koji su razlozi  smjene i tko bi ih trebao naslijediti?

Odgovor smo dobili iz Direkcije Hrvatskih šuma, iz Zagreba, a tko nam ga je poslao nemamo pojma, jer se nitko nije potpisao.  Također,  nismo dobili niti jedan konkretan odgovor na naša pitanja.

Dakle, u svom odgovoru, “PR stručnjaci” iz direkcije kažu ovo:

Od svih upravitelja šumarija traži se da zadovolje visoke kriterije kvalitete radova u šumarstvu, te da  pritom doprinesu stvaranju dobrih međuljudskih odnosa i uspješnog timskog rada. Voditelj ogulinske podružnice Hrvatskih šuma d.o.o. ima mandat i podršku da si odabere suradnike s kojima će moći postići najbolje rezultate u ispunjenju zacrtanih ciljeva poslovanja“.

S obzirom da iz takvog diplomatskog odgovora od dvije rečenice u kojima ništa nije kazano, nismo ništa niti doznali, ponovo smo zamolili glasnogovornika da nam konkretno odgovori na postavljena pitanja jer na osnovu dobivenog, između redova, može se zaključiti da je Siniša Ljubojević u pravu i da smjene slijede. Vidjet ćemo uskoro…