Aktualno Županija

Otuđili novac iz blagajne, nakit i bicikl!

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Duga Resa, Ogulin) i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.
Također doznajemo da su sinoć oko 19,20 sati dva nepoznata muškarca ušla  u trgovinu mješovite robe u Karlovcu, Gradska četvrt Rakovac i uz prijetnju hladnim oružjem prema 52-godišnjoj djelatnici, otuđili novac iz kase. Policija provodi kriminalističko istraživanje radi pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer u prijepodnevnim satima dvije nepoznate žene došle su u stan u Karlovcu, Gradska četvrt Novi centar, vlasništvo 76-godišnjakinje, navodeći joj da je dobila besplatnu masažu. Dok su u jednoj sobi masirale vlasnicu i njenu majku, nepoznata osoba je iz druge sobe otuđila veću količinu nakita. Materijalna šteta je veća od deset tisuća kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 24-godišnjaka da mu je noću s 26. na 27. siječnja iz garaže u Karlovcu, Gradska četvrt Banija, otuđen bicikl. Materijalna šteta je veća od tri tisuće kuna.