Aktualno OG sada Ogulin

Članovi DVD-a Oštarije održali skupštinu i potpisali Povelju o suradnji s Radio klubom Ogulin

U prostorijama DVD-a  Oštarije održana je 118. redovna, izvještajna godišnja skupština društva, uz nazočnost predstavnika pobratimljenih društava,  DVD Salinovec i DVD Belajske Poljice, prijateljskog PGD Materija iz Slovenije, dobrovoljnih vatrogasnih društava PVZ Ogulin, društava i udruga s područja općine Josipdol i stotinjak domaćih članova.

Pored  redovitih tema, na izvještajnoj godišnjoj skupštini zaslužnima u radu DVD-a dodijeljene su spomenice za 10, 20 i 30 godina rada, uvjerenja o položenim ispitima u 2017. godini, dvije brončane plamenice za podvig spašavanja utopljenika, Luki Božičeviću i Gordanu Badanjku, o čemu smo ovoga ljeta izvještavali,  te dva posebna priznanja Zorku Mihaljeviću za predani rad i članici Matei Juričić, svjetskoj rekorderki u kuglanju.

Ovom prigodom je potpisana  Povelja o prijateljstvu i uzajamnoj suradnji s Radio klubom Ogulin, vezano uz korištenje kratkovalnih uređaja u kriznim situacijama. I prije je bilo suradnje, s obzirom da je predsjednik Radio kluba Ogulin dugogodišnji član DVD-a Oštarije, a predsjednik DVD-a Oštarije dugogodišnji član Radio kluba Ogulin.

Plod suradnje je potpisana Povelja o prijateljstvu.