Aktualno Županija

Prilika za posao u sezoni nedaleko Karlovca: NP Plitvička jezera zapošljava čak 480 radnika, prijave otvorene još dva dana

Nova turistička sezona mogla bi biti još bolja od prethodne koja je u svim segmentima u Hrvatskoj bila rekordna, pa za nju itekako traju pripreme i u Nacionalnom parku Plitvička jezera.

Park je, naime, raspisao natječaj za poslove sezonskih radnika, a traži ih čak 480. Radi se o radnom odnosu na određeno vrijeme, u turističkoj sezoni 2018. godine a traže se radnici svih profila, od vrtlara i čistača, turističkoj vodiča, recepcionera, stjuarda, čuvara i blagajnika parkirališta, vozača autobusa, traktora pa čak i zapovjednika broda.

U djelatnostima hotelijerstva i ugostiteljstva Nacionalnom parku je potrebno čak tristo radnika, konobari, recepcioneri, kuhari, slastičari, mesari, sobarice, kućni majstori. Traže se i vatrogasci, informatičari i čuvari, te električari, soboslikari i pomoćni radnici.

Ako nemate posao, a želite raditi tijekom sezone od Karlovca udaljeni svega 80-ak kilometara imate sad priliku. Detalje natječaja možete pogledati OVDJE… Požurite, natječaj je otvoren do 1. veljače. (kaportal.hr)