Aktualno OG sada Ogulin

Saniranje ceste je privremeno rješenje, planira se rekonstrukcija cijele prometnice

Geotehnička istraživanja, idejno rješenje i radove sanacije padine provode Hrvatske vode, a Grad Ogulin je nedavno privremeno sanirao ulicu na način da je prevučen novi sloj asfalta, doznajmeo iz odgovora koji je OGportalu poslao zamjenik gradonačelnika Daniel Vukelja, kojem smo poslali upit o radovima prema Šetalištu Krlenac.

“Ovo je privremeno rješenje, a nakon što Hrvatske vode završe s istražnim radovima i sanacijom padine Grad Ogulin, odnosno projektantska tvrtka Planum iz Karlovca, izradit će projekt rekonstrukcije ove prometnice, temeljem kojeg će se krenuti i s ovim radovima. Preduvjet za rekonstrukciju prometnice je da se dovrši sanacija nestabilne padine. Što se tiče stanja posla na projektu Geotehnički istražni radovi i idejni projekt sanacije nestabilne padine u Ogulinu, planirana dinamika navedena je tablično niže:

 

Opis stavke Stanje posla Plan za naredni period
1.Geodetski radovi Geodetsko snimanje lokacije i izrada geodetske situacije izvršeni su u studenom 2017. Radovi su završeni u cijelosti.
2.Inženjerskogeološka istraživanja IG kartiranje lokacije s iskolčenjem istražnih bušotina izvršeno je u prosincu 2017. Radovi su završeni u cijelosti.
3.Geofizička istraživanja Terenska geofizička istraživanja su završena u siječnju 2018. U tijeku je uredska obrada terenskih geofizičkih istraživanja.
4.Geotehnička istraživanja Istražno bušenje je završeno u siječnju 2018. Radovi su završeni u cijelosti.
5.Laboratorijska ispitivanja Laboratorijska ispitivanja su u tijeku. Planirani završetak laboratorijskih ispitivanja je 28.02.2018.
6.Geotehnički elaborat Izrada geotehničkog elaborata je u tijeku (IG situacija, logovi bušotina). Planirani završetak geotehničkog elaborata je 30.03.2018.
7.Idejno rješenje Nije započelo. Početak izrade idejnog projekta vezan je za završetak izrade geotehničkog elaborata.