Aktualno OG sada Ogulin

Posmrtni ostaci Anne-Cecile Pinel stigli u Francusku

Nakon što je OGportal prvi objavio da je u Tržiću Tounjskom pronađen kostur Anne-Cecile Pinel, istragu o ovom slučaju pokrenuli su brojni mediji, a nakon što smo prošloga tjedna ekskluzivno objavili i fotografije sa mjesta gdje su pronađeni posmrtni ostaci, još uvijek čekamo odgovor na pitanje kako je zapravo smrt nastupila. Naši sugovornici sigurni su da se ozlijedila prilikom pada sa dalekovoda na koji se popela, no službenu potvrdu je li to točno još uvijek nemamo.

U međuvremenu doznajemo, prema pisanju kolega iz Jutarnjeg lista, da su posmrtni ostaci Anne-Cecile Pinel (23) stigli su u  Francusku, u Albertville, njezin rodni grad. Nakon više od tri i pol godine tako je završilo njezino tragično putovanje na koje je krenula 4. srpnja 2014.

Ovime za Michel i Ghislaine Pinel završava potraga za njihovim djetetom, a ugasla je i posljednja nada da će je ikada više vidjeti živu. U utorak u večernjim satima preko društvenih mreža obratili su se svima koji su im čitavo vrijeme davali podršku te najavili pogreb svojeg djeteta, navodi Jutarnji.

” Danas se Anne-Cecile vratila u grad u kojem je rođena, u kojem se školovala i studirala. Za nekoliko dana, u petak, vratit će se u selo iz svojeg djetinjstva Saint Paul Sur Isere, gdje će biti sahranjena, nakon obreda u crkvi s početkom u 14 sati. To će biti kraj puta na koji je krenula 4. srpnja 2014. godine. Nismo očekivali da će on tako dugo trajati. Anne-Cecile napunila je svoju 23. godinu četiri dana prije smrti. Željela je puno više od života, u njezinoj glavi je bilo još puno planova i projekata. Sve njezine želje i svi projekti, otišli su s njom. No, ona nastavlja sjati u našim srcima, opustošenima tugom”- napisali su roditelji.

Zahvaljuju svima koji su im izrazili podršku u ovim dugim i teškim trenucima, ali najavljuju da će, nakon nekog vremena, nastaviti potragu za istinom.