Aktualno Županija

Grad Karlovac sufinancira ugradnju kalorimetara i vodomjera – sredstva osigurana iz proračuna, prijave do sredine travnja

Grad Karlovac raspisao je natječaje koji bi trebali zainteresirati sve stanare koji su priključeni na sustav centralnog grijanja Gradske toplane, a koji još nisu ugradili kalorimetre ili neko drugo mjerilo potrošnje energije.

Naime, iz grada javljaju da je otvoren natječaj za dodjelu sredstava iz proračuna radi ulaganja u projekte ugradnje zasebnih mjerila potrošnje toplinske energije (kalorimetara) u 2018. godini.

– Pravo sudjelovanja na natječaju imaju stambene zgrade i stambeni nizovi (više ulaza) priključeni na CTS grada Karlovca, koji se na natječaj prijavljuju putem predstavnika suvlasnika ili upravitelja, dok se više informacija o uvjetima natječaja može pročitati OVDJE….

Nadalje, raspisan je i natječaj za sufinanciranje ugradnje internih i sekundarnih vodomjera s mogućnošću daljinskog očitanja i omogućavanja naplate troška isporuke vode prema stvarnoj potrošnji.

– Grad Karlovac želi kroz sufinanciranjem putem javnog natječaja doprinijeti smanjenju potrošnje vode u pojedinim stanovima i poslovnim prostorima, što će izravno utjecati i na smanjenje ukupne potrošnje. Pravo sudjelovanja na natječaju imaju stambene zgrade i stambeni nizovi (više ulaza), koji se prijavljuju putem predstavnika suvlasnika ili upravitelja,kažu u gradskoj upravi, a svi koji su zainteresirani više informacija mogu dobiti na sljedećem na sljedećem LINK-u. (kaportal.hr)