Aktualno Županija

U Rečičkoj ulici prevrnuo se autobus sa školarcima – među petnaest putnika sedmero ozlijeđenih, pružena im liječnička pomoć

Gradski autobus u kojem se nalazilo 15 putnika od čega 13-ero djece koja su išla u školu, sletio je s ceste i prevrnuo se u grabi u Rečičkoj ulici u predgrađu Karlovca.

Po informacijama s terena, dvije su djevojčice zadobile lakše tjelesne ozljede u vidu ogrebotina i njima je pružena liječnička pomoć no kako smo naknadno saznali, liječničku je pomoć zatražilo još pet putnika, svi srećom samo zbog lakših tjelesnih ozljeda. U bolnici je zadržano troje, i to zbog zbog promatranja.

Promet na D-36 je jedno vrijeme bio u prekidu zbog očevida, dok se sada odvija naizmjenično. Iz policije nam je potvrđeno da su žurne službe na terenu i da će se o uzrocima nesreće znati više nakon obavljenog očevida. Zanimljivost je da je autobus prevrnut na stranu s vratima pa je da djeca izađu, trebalo razbiti zadnje stako na autobusu. Brzo su se na mjestu nesreće pojavili i njihovi zabrinuti roditelji, većina nakon što su ih djeca nazvala putem mobitela.

Snijeg otežava promet pa je moguće da je do slijetanja došlo i zbog skliskog kolnika. (kaportal.hr)