Aktualno Kolumne Krule Kruloteka S vama kroz svaki dan

Sve nešto naopačke

Ljubo Ćesić Rojs je oštetio državni proračun za 3 milijuna kuna te je osuđen na 96 dana rada u staračkom domu. Kad 3 mil. kn podijelite na 96 dana:
3 000 000 kn/96 dana = 31 250 kn/danu

… ispada kako pukovnik Ljubo-Gadafi, svojim jednim radnim danom, državi vraća 31 250 kn. Skoro da vrijedi ka Modrić u Realu.

Naše hrvatsko sudstvo bi moglo dobiti zaštitu UNESCO-a, jeblo me sve, ka ono… sudsko-kulturno dobro.

Kod nas se za ubojstvo neće ići u zatvor, neg na rad za opće dobro negdje na streljani, nek mladim sportašima objasni kako je pištoljem kokno tipa po sred čela sa 20 metara udaljenosti. Ako dobro objasni, ide za izbornika reprezentacije u streljaštvu. Osvoji li zlato, mi ga dočekamo na trgu.

Pedofili će za opće dobro biti portiri u dječjim vrtićima. Oni teži slučajevi raditi će po kazni u školi, u sklopu biologije predavati seksualni odgoj. Roditelj koji ispiše dijete iz vrtića, ili škole, dobiti će 8 godina robije.

Političari koji ukradu novac, dobiti će za kaznu bistu u mjestu u kom su se rodili a najmanje 20 osnovnih škola za kaznu mora nositi njihovo ime. Npr:
– U koju školu ide tvoja mala?
– U osnovnu školu dr. Ivo Sanader… a tvoja mala?
– Mala mi ide u Nadana Vidoševića!

Dileri drogom će za kaznu raditi u bolnicama, operacijskim salama, kao anesteziolozi. Pacijent će prije operacije na srcu povući 2 lajne bijelog a onda pacijent pali upaljač dok anesteziolog u žlici topi heroin… pa žvajz u venu.

Djeca bogataša koja skupim autima gaze našu djecu, za kaznu će raditi kao instruktori u auto školama. Ko ne bude znao driftati, nema prolaza. Bodovanje sasvim novo… zgažena baka 2 boda… slijepac 50… zgažena baka na zebri, novčana kazna baki!

Oni koji na moru svojim plovilom usmrte druge sudionike u prometu, ajmo se kladiti da će ih osloboditi zbog sinkope!?
Čekaj… ne valja… to je već bilo… hm…