Aktualno Županija

Karlovački HSS dobio novo vodstvo – predsjednik Pavlačić katastrofalne rezultate prokomentirao: “Što nas ne ubije, to nas ojača”

Karlovački HSS dobio je novo vodstvo, a vodit će ga Predrag Pavlačić, odlučeno je jučer na izbornoj skupštini Gradskog odbora ove stranke. Dužnost potpredsjednika preuzeli su Damir Markuš i Ivica Čujko, dok je za tajnika izabran Željko Obajdin. Blagajnica GO je Vinka Juran – Vuković.

Kako nam javljaju iz HSS-a, u raspravi i u inauguracijskom obraćanju predsjednika istaknuta je nedoumica o uvođenju članarine odlukom Glavnog odbora stranke 2017. godine, koja je izazvala nerazumijevanje kod velikog broja članstva.

Pavlačić je iskazao želju da se stranka okrene modernom poimanju politike i više bude prisutna ne samo u ruračnoj sredini već i u gradovima, ali da se pritom neće odreći nauka Stjepana Radića. Katastrofalne rezultate stranke na lokalnoj razini prokomentirao je onom “što nas ne ubije to nas ojača”, a što će on učiniti da se to promijeni ipak treba tek vidjeti.

50-tak skupštinara je sve odluke donijelo javnim glasovanjem jednoglasno. (KAportal)