Aktualno Magazin Zabava

‘Ovo je najgora noćna mora… Samo sam se mogla pomoliti i nastaviti klizati…’

VIDEO, FOTO: I ZIMSKA OLIMPIJADA DOBILA SVOJU ‘AFERU NIPPLEGATE’! ‘Ovo je najgora noćna mora… Samo sam se mogla pomoliti i nastaviti klizati…’

Svaki sportaš/ica sanja o Olimpijskim igrama, za njih se priprema godinama, a kad napokon stigne taj trenutak, jedino što preostaje jest držati palčeve da nešto ne krene po zlu…

A upravo to desilo se Gabrielli Papadakis (22), koja s partnerom Guillaumeom Cizeronom (23) predstavlja Francusku na Zimskim olimpijskim igrama u Južnoj Koreji.

Naime, dok se klizački par natjecao u Pjongčangu, Gabrielli je skliznula haljinu i otkrila bradavicu.

– Ostvarila mi se najgora noćna mora… Bilo je to, u najmanju ruku, prilično zbunjujuće i zastrašujuće iskustvo… Osjetila sam kako mi se haljina pomaknula i u sebi sam se pomolila, ništa drugo nisam mogla napraviti… Samoj sebi sam rekla ‘moraš nastaviti, bez obzira na sve!’… To sam i napravila. Ponosna sam na Guillaumea i sebe – izjavila je poslije nastupa Papadakis, a prenosi BBC.
Francuski par, inače dvostruki svjetski i četverostruki europski prvaci u umjetničkom klizanju, natjecanje je završio na drugom mjestu, odmah iza Tesse Virtue (28) i Scotta Moira (30) iz Kanade. (jutarnji.hr)(foto:Profimedia, UPI)

 

https://www.youtube.com/watch?v=0Q0Qk18JtDo