Aktualno Županija

Ponovo se kralo, a 25-godišnji vozač uhićen

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je osam kaznenih djela i dvije prometne nesreće od kojih je jedna s lako ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom, ističe se u današnjem izvješću PU karlovačke.

Također donajemo da je jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 56-godišnjaka da su mu dvojica nepoznatih počinitelja u prijepodnevnim satima iz dvorišta na području Luke Pokupske otuđili električni roštilj, elektromotor agregata, kameru za lov, akumulator i kukuruz. Ukupna materijalna šteta veća je od 1000 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 70-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 31. siječnja do 17. veljače na području Zvečaja otuđio metalna vrata u vrijednosti većoj od 2000 kuna.

Jučer u prijepodnevnim satima na Orlovcu policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, prije stjecanja prava na upravljanje upravlja 25-godišnjak. Vozač je uhićen i uz optužni prijedlog doveden na nadležni Prekršajni sud, gdje mu je izrečena kazna zatvora u trajanju od 15 dana.