Aktualno OG sada Ogulin

Predstavljanje programa “Aktivni u zajednici”

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva poziva sve zainteresirane građane na predstavljanje programa „Aktivni u zajednici“ koje će se održati u Gradu Ogulinu, u srijedu  28.02.2018. u 14:00 sati u prostorima Gradske knjižnice i čitaonice.
Grad Duga Resa, Karlovac i Ogulin su temeljem Javnog poziva, raspisanog od strane Zaklade, odabrani za provedbu programa „Aktivni u zajednici“, a cilj kojeg je povećati društveni kapital. U suradnji s građanima, organizacijama, poduzetnicima i raznim drugim dionicima pojedine lokalne zajednice želimo riješiti konkretni problem koji su sami dionici istaknuli kao prioritet rješavanja za njihovu zajednicu, te potaknuti sve zainteresirane na suradnju, kreativnost i zajedničko djelovanje. Ovo je tek prva od niza aktivnosti koje će se provoditi u sklopu programa.
Pozivamo vas da  se pridružite na predstavljanju, postavite pitanja i saznate sve što Vas zanima, jer… aktivna zajednica nije netko drugi, aktivna zajednica ste Vi!
Podsjećamo, Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u 2018. godini započela je s provedbom programa „Aktivni u zajednici“ u okviru programske suradnje Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Program će se provoditi na području 5 županija: Istarska, Primorsko-goranska, Karlovačka, Sisačko-moslavačka i Krapinsko-zagorska.