Aktualno Magazin Zabava

Svjetski, a naše! Mia Negovetić ima pjesmu s One Directionom

Mlada Riječanka izbacila je svoj prvi singl u suradnji s gitaristom svjetski popularnog benda One Direction. Na pjesmi su radili zadnjih nekoliko mjeseci, a snimali su je u Los Angelesu i Rijeci

Prva pobjednica televizijskog showa ‘Zvjezdice’ Mia Negovetić (15) proteklih je mjeseci radila na svojem prvom singlu na engleskom jeziku. Pjesma ‘Trouble’ snimana je u studiju u Los Angelesu, ali i u Mijinom rodnom gradu Rijeci.
Mia je surađivala sa svjetski popularnim bendom One Directionom, točnije gitaristom Danom Richardsom koji je ujedno i autor pjesme. Na pjesmi su počeli raditi u ožujku prošle godine, a dovršena je u Kaliforniji.
– Pjesma govori o svemu što nas u životu na neki način malo opterećuje, ali istovremeno zabavlja toliko da se ne možemo odvojiti od toga – rekla je Mia.
Mia se već na početku snimanja pjesme na društvenim mrežama pohvalila s ovom suradnjom, a sada je ponosna na prvi singl na engleskom.
– Ovo je sada kruna njezinog trogodišnjeg rada na koji je njezina obitelj ponosna – rekao je Mijin tata, Igor Negovetić.

Za talentiranu pjevačicu je cijela Hrvatska saznala prije tri godine kad je na vojnom mimohodu na svečanoj proslavi Oluje tisuće gledatelja oduševila izvedbom himne. Njezin predivan glas mnoge je dirnuo i rasplakao.

Mia 17. ožujka ove godine gostuje u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog sa mjuziklom Magic Musical, gdje igra glavnu ulogu. (24sata.hr)