Aktualno OG sada Ogulin

Nastava odgođena u svim školama

Nakon mnoštva upita čitatelja, stigle su i prve informacije o nastavi u ogulinskim školama, s obzirom na vremenske uvjete. Ogulinska Gimnazija Bernardina Frankopna objavila je na svojim službenim stranicama da nastave u gimnaziji neće biti sutra 28. veljače, a isto tako sutra nastave neće biti ni u Obrtničkoj i tehničkoj školi Ogulin.

Iz Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić stigla je obavijest u kojoj se kaže da nastave u ovoj osnovnoj školi neće biti sutra (srijeda) i prekosutra (četvrtak), odnosno 28. veljače i 01. ožujka.

Spomenute dane, nastave neće biti u Osnovnoj školi Josipdol, ali ni u Prvoj osnovnoj školi, iz koje su nam javili da su učenici koji su se plasirali na županijsko natjecanje iz matematike, dužni doći u srijedu u matičnu školu u kojoj će se održati natjecanje i neće biti potrebno ići u Grabrik. Učenici koji su se plasirali na županisjko natjecanje u geografiji obavezni su doći u matičnu školu prije 8 sati, od kuda će organizirano otputovati u Osnovnu školu Banija u Karlovcu. Predbilježbe za buduće učenike prvih razreda održat će se prema već unaprijed dogovorenom rasporedu.