Aktualno OG sada Ogulin

 ”Poznati Ogulinci sanjkaju”

”Poznati Ogulinci sanjkaju”, naziv je nove akcije koju organizira Skijaški klub Oglin, u cilju prikupljanja sredstava kupovinu ratraka, u petak u 18.00h.

U skladu sa nazivom, pozive za sudjelovanje poslali su članovima gradske uprave i stručnih službi, članovima Gradskog vijeća, saborskom zastupniku, direktorima i ravnateljima gradskih tvrtki i ustanova, ravnateljima javnih ustanova, zdravstvenim djelatnicima, predstavnicima vjerskih zajednica, kulturnim i sportskim djelatnicima, te poduzetnicima i obrtnicima grada Ogulina. Ukupno na oko 140 adresa.

Bitno je za naglasiti, da znaju da nisu stigli pozvati sve koje su namjeravali, nekih se nenamjerno nisu sjetili, ali ih mole da im to ne uzmu za zlo.

U vidu prikupljanja sredstava, neće imati određenu startninu za nastup, nego će prikupljati dobrovoljne priloge. Znači, na svakom ponaosob će biti da  donira prema svojoj želji i mogućnostima.

Dio pozvanih Ogulinaca već se uključio u akciju i donirao sredstva, pa njih ne obavezuju sa donacijom za startninu, ali bi im  svejedno bilo drago da se odazovu  pozivu.

Za sve sudionike su osigurali sanjke, ali ako se netko baš želi natjecati na svojima, slobodno ih može  ponijeti.

Vezano za samu akciju prikupljanja trenutno su na oko 100. 000kuna, odnosno, preostaje im  za skupiti još 40- ak tisuća kuna.

Svim donatorima se od srca zahvaljuju.