Aktualno OG sada Ogulin

Sutra i u ponedjeljak odvozit će se snijeg sa nekoliko lokacija

Jučer je, na inicijativu predsjednika Stožera Civilne zaštite, Željka Stipetića, održana sjednica Stožera, na kojoj je, među ostalim, donijeta   i odluka Hrvatskih voda da se za područje grada Ogulina proglasi  redovne mjere zaštite od poplave.
Sukladno  navedenoj odluci, u naredna 3  do 4 dana,  djelatnici Hrvatskih voda sa svojom mehanizacijom i ljudstvom odvozit će snijeg sa nekoliko lolacija na području grada, kao jedan vid prevencije od moguće poplave.
Navedene lokacije su: parkiralište na Novoj cesti, ispod Frankopanske kule,  ulica Zagrad, dio naselja Struga, područje kružnog toka (ul. V. Nazora – Sv. Jakov i Bolnička) i ulazak u ulicu  Šetalište Krlenac sa parkiralištem kod Jazzbine.
Sutra, u nedjelju, 4. ožujka od 08,00 sati biti će zabranjen promet ulicom Zagrad, osim za stanare.
U ponedjeljak 05. ožujka vršit će se odvoz snijega iz naselja Struga, te se i ovim putem zamoljavaju stanovnici navedenog naselja da pokušaju privremeno dislocirati svoja osobna vozila, a roditelje srednjoškolaca koji eventualno automobilima voze učenike u gimnaziju, molimo da ne ulaze osobnim vozilima u naselje Struga.kako se ne bi stvarala gužva i prometni čep te kako bi se čišćenje moglo što kvalitetnije obaviti. Isto tako, u ponedjeljak, odvozit će se snijeg sa parkirališta kod Jazzbine, ulaz u ulicu Krlenac, pa iz gradske uprave mole građane da u ponedjeljak prijepodne ne koriste ovo parkiralište.