Aktualno OG sada Ogulin

U tijeku akcija odvoženja snijega

Iz središta grada se odvozi snijeg kako bi se olakšalo prometovanje vozilima i pješacima, a  i kako bi se raskrčili vodotoci do prirodnih recipijenata i akumulacija, za slučaj da kod topljenja snijega vodostaj počne rasti. Snijeg se odvozi na parkiralište u vojarni Sv. Petar (Poredice). Danas od osam sati čisti se ulica Zagrad koja je zbog toga zatvorena za promet, osim za stanare te ulice. Kako smo se uvjerili, radovi su u tijeku i dobro napreduju.

Ujedno podsjećamo da će se sutra, u ponedjeljak, vršiti odvoz snijega iz naselja Struga, te se i ovim putem zamoljavaju stanovnici navedenog naselja da pokušaju privremeno dislocirati svoja osobna vozila, a roditelje srednjoškolaca koji eventualno automobilima voze učenike u gimnaziju, molimo da ne ulaze osobnim vozilima u naselje Struga, kako se ne bi stvarala gužva i prometni čep, te kako bi se čišćenje moglo što kvalitetnije obaviti.

Isto tako, u ponedjeljak, će se odvoziti snijeg sa parkirališta kod Jazzbine, ulaz u ulicu Krlenac, pa iz gradske uprave mole građane da u ponedjeljak prijepodne ne koriste ovo parkiralište.