Aktualno Županija

Predsjednica Grabar Kitarović i ministri Krstičević i Ćorić danas u Karlovcu

Uz nazočnost predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra obrane Damira Krstičevića i njegovih suradnika te ministra zaštite okoliša i energetike Tomislava Ćorića danas će se u Karlovcu održati sjednica Stožera Civilne zaštite Karlovačke županije, koju je sazvao župan Damir Jelić.
Sjednica s temom obrane od poplave područja Karlovačke županije, održat će se u Maloj vijećnici Grada Karlovca, a nazočit će joj i pojedini članovi Stožera Grada Karlovca i Ogulina. Među njima će biti i gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović, sa suradnicima.
Početak sjednice je u 12 sati.
Nakon održane sjednice, iza 13 sati, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević sa suradnicima, ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić te župan Damir Jelić i članovi Stožera obići će područje nizvodno od Karlovca uz rijeku Kupu, u Karlovcu, ulica Selce kod kbr. 40, gdje se postavljaju box-barijere za zaštitu od poplave.