Detonacija nepoznatog eksplozivnog sredstva u Ogulinu

Sinoć je na području Ogulina 40-godišnjak koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,73 g/kg, na cestu bacio nepoznato eksplozivno sredstvo uslijed čega je došlo do detonacije. Tom prilikom nije nastupila materijalna šteta niti je bilo ozlijeđenih osoba. Nad 40-godišnjakom provodi se daljnje kriminalističko istraživanje.

Krađa novca
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 85-godišnjakinje da joj je 13. ožujka u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu na vrata stana došla ženska osoba koja se predstavila kao djelatnica koja pruža usluge masaže te ju je pustila u stan. Nakon pružene usluge masaže, 85-godišnjakinja je primijetila da joj iz torbice nedostaje novac. Policija provodi kriminalističko istraživanje.

Teško ozlijeđen mopedist
Jučer u 15.40 sati u mjestu Tuškani u Karlovcu dogodila se prometna nesreća. Mopedom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 37-godišnjak te je udario u psa koji je izašao na kolnik iz dvorišta, nakon čega je izgubio nadzor nad upravljačem, pao s mopeda i teško se ozlijedio. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izvješće.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela i jedna prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom.

Facebook Comments