Aktualno Magazin Zabava

Spot iz Hrvatske nominiran za najbolji turistički video godine!

Spot je nominiran na jednom od najvećih sajmova za turizam WTW i u kratkom vremenu pregledalo ga je više milijuna stranaca. Za njega možete glasovati online od petka, 31. ožujka

Promotivni video Hrvatske turističke zajednice (HTZ) ‘Ambasadori hrvatskog turizma’u Londonu je nominiran za nagradu najboljeg videa turističkih organizacija. Spot je nominiran na jednom od najvećih sajmova za turizam WTW i u kratkom vremenu pregledalo ga je više milijuna stranaca. Naš spot u konkurenciji je sa spotovima Pera, Kolumbije i Sjeverne Amerike.

– Ponosni smo što je naš posljednji promotivni video, u kojem sudjeluju globalno prepoznatljive hrvatske zvijezde, ambasadori hrvatskog turizma nominiran za prestižnu svjetsku nagradu. Nominacija je za nas profesionalna satisfakcij i dokaz naše kreativnosti i inovativnosti, odnosno potvrda od strane struke da u Hrvatskoj turističkoj zajednici, zajedno s partnerima, kreiramo vrhunski međunarodno prepoznatljivi promotivni sadržaj – rekao je direktor Glavnog ureda HTZ-a Kristjan Staničić.

Hrvatski turizam u spotu promoviraju nogometaši Luka Modrić, Mario Mandžukić, Ivan Rakitić, Mateo Kovačić, Dean Lovren, Marin Čilić, Dario Šarić, Maksim Mrvica, Zrinka Cvitešić i 2Cellos. Naš spot za nagradu nomirirao je Travel Video Awards, organizacija koju su osnovali nezavisni filmaši i brandovi iz cijelog svijeta, koja nagrađuje inovativne i inspirativne videozapise.

Za njega možete glasovati online od petka, 31. ožujka na ovoj stranici.

Dodjela nagrade je 9. travnja u Las Vegasu. (24sata.hr)