POBJEDA SENIORKI

ŽRK OGULIN – ŽRK LIBURNIJA MATULJI 29:27 (12:11)

Nakon što smo prošlog tjedna pisali da seniorke nakon odlaska ključnih igračica iz kluba, kao da nemaju sreće, one su već ovaj tjedan upravo dokazale suprotno i napokon zabilježile pobjedu.
Djevojke su danas pokazale veoma dinamičnu igru i od prve minute nisu dozvoljavale protivnicama da preokrenu igru u svoju korist i do poluvremena uspjele zadržati prednost od gola razlike.
U nastavku igre krenule su veoma dobro no onda se dogodio lagani pad koncentracije i na dvije minute suparnice prelaze u razliku od dva gola. No tad uz dvije, tri ključne obrane vratarke Marije Gračanin naše djevojke ponovo prelaze u vodstvo i to uspijevaju održati do samoga kraja.
Konačni rezultat:
ŽRK OGULIN – ŽRK LIBURNIJA MATULJI 29:27 (12:11)
Za ekipu Ogulina igrale su: Marija Gračanin, Anđela Kučinić 6, Tina Rebrović, Lucija Herman 3, Matea Brozović 5, Dragana Vujnović, Lana Luketić 9, Dorotea Stipetić, Dora Paulić 6, Josipa Brozović, Iris Blašković i Tea Stipetić. Trener Zlatko Blašković i Branko Matijašić.
Nakon 10 odigranih kola djevojke su na pretposljednjem mjestu sa 3 boda, a sljedeće kolo trebale bi igrati 7 ili 8. 04. u Pazinu protiv istoimene ekipe.

Facebook Comments